اروپا

اگر به غذاهای دریایی علاقه دارید اروپا یکی از بهترین مقاصد برای تست کردن انواع مختلف غذاهای دریایی شامل ماهی، میگو ، کالاماری، خرچنگ و صدف می باشد.
بیشتر کشورهای حاشیه مدیترانه به عنوان وعده اصلی غذایی از فراورده های دریایی استفاده میکنند.
در اسپانیا مصرف غذاهای دریایی بسیار رایج بوده ، پائیا یک غذا والنسیایی معروف بوده که با برنج و ماهی ترکیب شده این غذا با ماهی مرکب هم تهیه میشود و در سراسر اسپانیا یافت میشود.
غذاهای دریایی در پرتغال خیلی طرفدار دارد بیشتر به صورت کبابی سرو میشود ، ماهی ساردین کبابی از معروفترین غذاهای دریایی پرتغال است.
غذاهای دریایی در ایتالیا تنوع بسیار زیادی دارد و انواع و اقسام پاستا های دریایی به چشم میخورد.
در فرانسه هم میتوان غذاهای لذیذ متنوع دریایی را امتحان کنید ، خوراک حلزون یکی از شایعترین غذاهای فرانسوی است.
در هلند و آلمان بیشتر انواع ماهی ها و میگو ها به صورت خام مصرف میشود و تجربه ای متفاوت را میتوانید داشته باشید .
جالب است بدانیم ۹۵%میگو ایران به کشورهای عربی، آسیا و اروپا صادر میشود و سهم اروپا از این صادرات ۲۰% میباشد.

جهت اطلاع از قیمت های تور اروپا برروی لینک زیر کلیک نمایید

تور اروپا

می توانید دیدگاهتان را با ما در میان بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *