بهترین و لذیذترین غذاهای شیرازی

شیراز شیراز
  • ۲۶ شهریور ۱۳۹۷
  • نویسنده: Admin
  • نظرات: 0
  • بازدید: 3
  • لایک:

غذاهای شیرازی یکی از لذیذترین غذاهایی هستند که احتمالا تا به حال چشیده اید. طعم و مزه خاص این غذاها در کنار سالاد شیرازی و سبزی تازه می تواند یکی از سنتی ترین و لذیذترین غذاهای ایرانی باشد. با ما همراه باشید تا شما را با لیستی از بهترین و لذیذترین غذاهای شیرازی اصیل آشنا کنیم.  

غذاهای شیرازی   
شیراز شهری زیبا و پرجنب و جوش است که شاعران، هنرمندان، نویسندگان و دانشمندان زیادی را در خود پرورش داده است. این شهر جاذبه های گردشگری زیادی دارد که می تواند به واسطه آنها گردشگران زیادی را در خود جای دهد. ماه اردیبهشت یکی از بهترین ماه ها برای سفر به شیراز است ماهی که عطر شکوفه های بهار نارنج فضای کوچه و خیابان را پر می کند و می تواند یک خاطره دل انگیز از سفر را برای شما به ارمغان آورد. یکی از مهم ترین قسمت های سفر به شیراز چشیدن غذاهای سنتی شیراز است. ممکن نیست کسی به شیراز سفر کند و از کلم پلوی شیرازی در کنار سالاد شیرازی امتحان نکند. 

غذاهای شیرازی یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانی هستند که طعم فوق العاده ای دارند. با ما همراه باشید تا شما را با چند نمونه از غذاهای شیرازی و همچنین بهترین غذای شیراز آشنا کنیم.  

شکر پلو 
یکی از غذاهای شیرازی معروف شکر پلو است البته شکر پلو در شهرهای دیگر هم پخته می شود اما شیوه اصیل و منحصر به فرد آن به صورت شیرازی است. به طور کلی در شیراز متناسب با منطقه غذاهای شیرین زیاد استفاده می شود. اگر شما هم جزء کسانی هستید که به غذاهای شیرین و البته سالم علاقه دارید شکر پلوی شیرازی را حتما امتحان کنید. این غذا از برنج، مغز پسته، بادام، پوست نارنگی، زعفران و شکر تهیه می شود که در بین خانواده های شیرازی هم بسیار محبوب است.

غذاهای شیرازی

رب پلو 
یکی دیگر از غذاهای شیرازی بسیار پرطرفدار که شیوه طبخ ساده ای هم دارد رب پلو است. این غذا بدون استفاده از گوشت تهیه می شود و استفاده سالاد شیرازی و ترشی در کنار آن نقش بسیار مهمی دارد. موادی که برای تهیه رب پلو مورد استفاده قرار می گیرد شامل برنج، رب انار، کشمش، گردو، پیاز و شکر هستند در واقع استفاده از رب انار و گردو در رب پلو باعث شده که ارزش غذایی بالایی بدست آورد و به یک غذای سالم و مقوی در بین شیرازی ها تبدیل شود. 

غذاهای شیرازی

اشکنه شیرازی 
شاید اسم اشکنه شیرازی را زیاد شنیده باشید اشکنه یکی از غذاهای شیرازی است که البته در بسیاری از شهرهای ایران طبخ می شود. این غذا یکی از غذاهای سنتی شیرازی است که معمولا قدیمی ها و مردم محلی آن را تهیه می کنند. برای پخت اشکنه شیرازی از پیاز، شنبلیله، نعناع خشک، تخم مرغ و ادویه جات استفاده می شود. اشکنه شیرازی غذایی بسیار سبک است که تست کردن آن برای یکبار هم که شده به شما توصیه می شود.

غذاهای شیرازی

دو پیازه آلو 
یکی دیگر از غذاهای شیرازی بسیار پرطرفدار و ساده دوپیازه آلوی شیراز است. برای تهیه دوپیازه آلو از سیب زمینی، رب گوجه، گوجه فرنگی، پیاز داغ و ادویه استفاده می شود. در شیراز برای پخت دوپیازه آلو سب زمینی را آب پز کرده و سپس خرد می کنند بعد همراه با رب گوجه و گوجه تفت می دهند. این غذا شکل و ظاهر بسیار ساده ای دارد اما یکی از غذاهای شیرازی بسیار اصیل است که معمولا به عنوان وعده شام همراه با نان تازه و سبزی مورد استفاده قرار می گیرد. در سفر به شیراز حتما دوپیازه آلوی شیرازی را تست کنید. 

غذاهای شیرازی

لوبیا پلو 
لوبیا پلو یک غذای معروف ایرانی است که در اکثر شهرها پخته می شود اما شیوه پخت این غذا در شیراز متفاوت است. شیرازی ها برخلاف سایر شهرها برای پخت لوبیا پلو از لوبیا چشم بلبلی استفاده می کنند. این غذا با برنج، لوبیا، زعفران، شوید، نمک و فلفل و دارچین تهیه می شود که در کنار آن از گوشت و یا مرغ سرخ کرده استفاده می کنند. 

غذاهای شیرازی

کلم پلوی شیرازی 
به طور کلی در بین غذاهای شیرازی پلوها جایگاه ویژه ای دارند. یکی از غذاهای شیرازی اصیل که اکثر مردم ایران هم آن را می شناسند کلم پلوی شیرازی است. برای تهیه کلم پلو از برنج، گوشت چرخ شده، پیاز، کلم قمری، آرد نخود چی، سبزی های تازه از جمله ریحان، تره، ترخون و شوید استفاده می شود. کلم پلوی شیرازی یک غذای بسیار مقوی و با ارزش غذایی بالا است که معمولا بر روی سفره شیرازی به همراه سبزی تازه و سالاد شیرازی سرو می شود. 

غذاهای شیرازی

می توانید دیدگاهتان را با ما در میان بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

If you agree to these terms, please click here.