12 فروردین 1398

کلیسای ال دوئومو

در این مقاله قصد داریم که به ارائه اطلاعاتی در مورد کلیسای ال دوئومو بپردازیم اگر به دنبال این هستید که در مورد کلیسای ال دوئومو اطلاعاتی را بدست آورید و یا می خواهید به شهر میلان سفر کنید در این مقاله همراه ما باشید.

کلیسای ال دوئومو یکی از معروف ترین کلیساها در کل دنیا است که در شهر میلان ایتالیا قرار دارد.

بر اساس شواهدی که بدست آماده است از زمان شروع ساخت این کلیسا تا تکمیل آن در حدود 582 سال طول کشیده است که نزدیک به شش قرن است.

در حال حاضر کلیسای ال دوئومو میلان یکی از بناهای مشهور محسوب می شود که در نوع خود زیبا و غیر عادی محسوب می شود.

کارشناسانی که در زمینه معماری تخصص دارند در مورد معماری این کلیسا نظر یکسانی ندارند برخی از آن ها با نگاه منفی به این بنا می نگرند و برخی نیز معماری آن را تحسین می کنند البته ناگفته نماند که طول کشیدن زمان ساخت کلیسای جامع ال دوئومو تاثیر بسزایی بر روی سبک معماری آن داشته است که در ادامه به آن اشاره خواهد شد.

در صورتی که به سفر به کشورهای آسیایی علاقمند هستید ، تور پاتایا و تور بانکوک هم میتوانند پیشنهادات خوبی برای شما باشند.این تور ها از پرطرفدار ترین تور های خارجی هستند .

کلیسای ال دوئومو Duomo di Milano

کلیسای ال دوئومو که به کلیسای جامع میلان نیز مشهور است در میدان دلدوئوموی بنا شده است، یکی از دلایل مشهور بودن این کلیسا این است که ساخت آن در حدود شش قرن طول کشیده است.

در سال 1386 میلادی بود که ساخت کلیسای جامع ال دوئومو آغاز شد، ساخت این کلیسا پس از مدت زمان بسیار زیاد و با داشتن فراز و نشیب های فراوان تاریخی سرانجام در سال 1805 میلادی به اتمام رسید.

این کلیسای معروف با دستور ناپلئون بناپارت بود که ساخت خود را به پایان رسانید تا این شاه بتواند مراسم تاجگذاری خود را در آنجا برگزار کند.

گفته می شود در مکانی که در حال حاضر کلیسای جامع میلان بنا شده است یک کاخ باشکوهی وجود داشته است که به منظور اقامت سلاطین رومی بوده است و در اواسط قرن یازده میلادی بر اثر آتش سوزی از بین رفته است.

در حال حاضر این کلیسای مشهور در بین جاذبه های گردشگری شهر میلان و در کل ایتالیا یک جاذبه هم محسوب می شود که در طول سال گردشگران زیادی نیز از آن بازدید می کنند.

معماری کلیسای ال دوئومو

در بین کلیساهایی که معماری آن ها به سبک گوتیک است، کلیسای ال دوئومو از لحاظ بزرگی دومین کلیسا محسوب می شود.

کلیسای جامع سویل رتبه نخست را از لحاظ وسعت دارد.

یکی از زیبایی های کلیسای جامع میلان این است که طاق آن به عنوان بلندترین طاق در کل جهان محسوب می شود که ارتفاع آن چهل و پنج متر است.

تعداد ستون های کلیسای ال دوئومو پنجاه و دو ستون است و همچنین این کلیسا از تعداد صد و سی و پنج منار تشکیل شده است و از طریق طاق های مایلی به هم وصل شده اند.

در این کلیسا تعداد زیادی مجسمه وجود دارد که بیش از سه هزار مجسمه را شامل می شود که در سبک های مختلفی ساخته شده اند که سبک های گوتیک، آرت دکو و… را شامل می شوند، کسانی که از کلیسای جامع میلان بازدید می کنند می توانند سقف آن را نیز مشاهده کنند.

کلیسای ال دوئومو همچنین یک منار به شکل مخروط مادونیا دارد که توسط گیسپی پرگو طراحی شده است که بسیار مشهور است.

طبق گفته های ساکنان این شهر، میلان به آب و هوای مه آلود شهرت دارد با این وجود منار مخروطی کلیسای جامع از فاصله ی بسیار دور نیز قابل دیدن است به طوری که گویا در شهر میلان هیچگاه مه وجود نداشته است.

معماری کلیسای جامع میلان از هر لحاظ قابل تحسین است.

نمای خارجی کلیسای ال دوئومو

در ابتدای قرن هفدهم میلادی بود که نمای بیرونی کلیسای ال دوئومو به وسیله فرانسیسکو ماریا و بابیو مانگون ساخته شد، فدریکا برومو مسئول نظارت ساخت نمای خارجی آن بود در سال 1638 میلادی پنج ورودی و دو پنجره میانی هم به آن افزوده شد.

زمانی که معماران جدید در این کلیسا فعالیت خود را آغاز کردند، تغییراتی را در آن نیز ایجاد کردند و بر این اساس در نیمه قرن هفدهم کارلو بوسی تغییرات جدی در نمای خارجی این کلیسا ایجاد کرد که کم کم آن را به سبک گوتیک نزدیکتر می ساخت.

در 1682 میلادی بود که نمای خارجی کلیسا خراب شد و در همین زمان هم ساخت سقف آن به اتمام رسید.

در 1733 میلادی و در 1745 معماران جدیدی که فعالیت خود را آغاز کردند تغییرات بیشتری را برای نمای خارجی کلیسای ال دوئومو در نظر گرفتند که این تغییرات مورد پذیرش قرار نگرفت.

تکمیل نمای خارجی کلیسای ال دوئومو

زمانی که ناپلئون بناپارت پادشاهی ایتالیا را عهده دار شد، خواستار تغییرات سریع در نمای بیرونی کلیسا بود که این تغییرات در 1805 میلادی بود.

طبق دستورات ناپلئون برای تکمیل نمای خارجی کلیسای جامع میلان هفت سال کار انجام شد.

در این سال ها ایده های جدیدی توسط معمار فرانسیسکو سوآو مطرح شد که بر اساس آن عناصر جدیدی بر اساس سبک گوتیک در قسمت نمای بالای پنجره ایجاد شد.

یکی از دلایل این که ناپلئون بناپارت برای تکمیل این بنا اصرار می کرد این بود که وی می خواست در این کلیسا تاجگذاری کند و پادشاهی خود را آغاز کند.

ناپلئون به این آرزوی خود دست یافت. در حال حاضر نیز بر بلندای این کلیسا تندیس ناپلئون بناپارت واقع شده است.

در فواصل بین 1829 تا 1858 میلادی بود که شیشه های رنگی کلیسای ال دوئومو جای خود را به به شیشه های جدید دادند ولی با این وجود تغییر محسوسی را ایجاد نکرد.

در همین سال ها بود که تعدادی طاق و مناره هم اضافه شد که قرن بیستم دیگر تغییراتی در کلیسا شاهد نیستیم.

در 1965 میلادی بود که آخرین دروازه کلیسا نیز بازگشایی شد که بیانگر عصر جدید بود و در آن می شود انعکاسی از به روز شدن بنای قدیمی را مشاهده کرد.

اخرین تغییرات مربوط به چند سال گذشته بود که در سال های بین 2003 تا 2009 نمای خارجی کلیسای جامع میلان نوسازی شد.

گفته می شود که در آینده نیز تغییراتی در نمای بیرونی این کلیسا ایجاد می شود و تندیس ها و مجسمه های جدیدی افزوده خواهد شد.

نمای داخلی کلیسای ال دوئومو

نمای داخلی کلیسای ال دوئومو با نمای خارجی آن تفاوت هایی را دارد برخلاف نمای خارجی که روشن و پرنشاط است نمای داخلی کلیسا حالت تیره و البته زاهدانه دارد.

سطح کلیسای جامع میلان به وسیله معمار معروف قرن شانزدهم میلادی پلگرینو تیبالدی طراحی شده است و در بین سال ها 1584 تا 1940 این طراحی با سه نوع مرمر تکمیل شده است که رنگ آن سفید، سیاه و قرمز رنگ می باشد.

در داخل کلیسا شاهد وجود مجسمه های زیادی هستیم که معروفترین آن ها مجسمه سانتا بیار تولومه فیلد است که از لحاظ ظاهری به روح شباهت دارد که گویا در حال انتشار انرژِی به اطراف خود است.

سفر به این مکان میتواند بسیار جذاب و هیجان انگیز باشد . در صورتی که علاقمند به سفر های هوایی هستید میتوانید با خرید بلیط چارتر از دغدغه های سفر خود کم کنید . هم چنین برای اقامت راحت تر رزرو هتل نیز میتواند پیشنهاد خوبی باشد.

نظرات کاربران